Online hundetræning

Telefonisk og online rådgivning

Har du en udfordring med din hund? Ring og få hurtigt svar på, hvad du kan gøre. Online hundetræning, som giver pote.

Få rådgivning og vejledning

Rådgivning og vejledning til alle hundeejere, som har spørgsmål i forhold til lige netop deres hund om dens adfærd eller træning. Eller spørgsmål, som opstår senere efter en individuel hundetræning, i forbindelse med et hvalpebesøg eller en adfærdskonsultation eller efter holdtræningen i Charlottenlund.

Klar til at hjælpe dig

Det er rart at have en med på sidelinjen, som man hurtigt og uformelt kan tale med om sin hund og få hjælp af til at løse sine akutte problemer. Mit hovefokus er harmoniske og robuste familiehunde. Særligt spørgsmål om mindre adfærdsudfordringer egner sig til telefonisk rådgivning og vejledning.

Få stoppet unoderne i god tid

Det gælder om at tage hurtigt fat om unoderne, inden de bliver værre og udvikler sig til noget mere alvorligt. Jeg har gennem mit virke som både hundetræner og hundeadfærdsbehandler masser af praktisk erfaring med håndtering af uønsket adfærd hos hunde og hvalpe. Jeg har brugbare løsninger klar i min værktøjskasse. Nogle gange kan selv små justeringer gøre en stor forskel i en hundeejers og hunds liv. Heldigvis kan en hund lære nyt hele livet

Kom i gang idag

Kontakt mig hurtigt på telefonen. Hvis jeg er optaget, så beskriv gerne kort dit problem i en sms eller en e-mail og skriv eventuelt nogle af dine spørgsmål. En telefonisk konsultation kræver herefter blot at vi aftaler et tidspunkt og jeg modtager din betaling. Så ved jeg på forhånd hvilken udfordring, som du har brug for hjælp til at få løst.

Priser på telefonisk og online hundetræning og svar på spørgsmål om netop din hund

Pris 175 kr. pr. påbegyndt kvarter og 500 kr. op til 1 time, som indbetales på mobilpay på 23655339.

FAQ

Alle spørgsmål er velkomne og ingen udfordringer vedrørende en hund eller hvalp er for små. Fordelen ved online hundetræning og en telefonisk rådgivning eller coaching session er at man hurtigt kan få svar på sine spørgsmål. Samtalen kan dreje sig om netop din hund eller hvalp og målrettes til dens behov og udfordringer. Alle kan ringe uanset deres erfaring med hunde, og uanset hvor meget eller lidt man har trænet med sin hund.  Det er ikke noget krav om at skulle have deltaget i eksempelvis min hundetræning i Charlottenlund.

Har man lige fået en ny hvalp ind ad døren eller er på vej til det, kan det være, at man har brug for a tale om, hvordan man etablerer sunde og trygge rammer i hverdagen. Det er ikke sjovt at have en hvalp i huset, som løber rundt og bider i alt og ikke kan finde roen til at sove. Det kan også være om køb af det rette udstyr, eller om at få hjemmet indrettet inden hvalpen ankommer og skal renlighedstrænes som noget af det første.

Det kan også være sparring om hvad man kan være opmærksom på, når man vælger hund og hvilke hunderacer eller blandingsracer, som egner sig til ens familie.

Det kan være, at ens hund har været udsat for en uheldig eller kedelig episode i mødet med en anden hund eller et andre menneske på den daglige gåtur. Eller den er blevet bange for noget bestemt på en gåtur og har reageret usædvanligt.

Det kan også være at man ønsker at få råd om, hvordan man kan bryde et uønsket adfærdsmønster, som hunden gentager hjemme dagligt. Eller hvordan man klæder sin hund bedst på i forhold til at få en masse gæster på besøg.

Det kan være råd om hvad man kan lave med sin hund for at gøre den glad og harmonisk. Korrekt aktivering er med til at forebygge at man får alvorlige udfordringer med sin hund med uønsket adfærd. Her er balancen mellem den rette mentale og fysisk aktivering vigtig.

Det kan være coaching om hundes adfærd og deres sprog, ikke mindst hvordan den belønnes så at dens nysgerrighed værdsættes. Den skal have lyst til have kontakt med os og give os opmærksomhed, selvom der er masser af fristelser. Mange hundeejere har svært ved at få kontakt og har det som en hovedudfordring, som kan føre til andre udfordringer.

Her kan det være rart at få sparring om, hvordan man skal forholde sig.  

Hvis din hund har adfærdsmæssige problemer af mere alvorlig karakter, er jeg nødt til at se dig og din hund til en adfærdsbehandling med individuel hundetræning. Ellers vil jeg ikke kunne hjælpe jer rigtigt.

Ja, det er op til dig om kameraet skal tændes eller ej”

En glad hundeejer fortæller:

Vivian fra Klampenborg med labradoren Fie udtaler sig om adfærds træningen

Har du fået ny hund, eller en hund, der trænger til lydighedstræning, kan du trygt henvende til til Betina fra Digmedhund. Hun giver dig de bedste redskaber at arbejde med på en professionel og varm måde

Anne Steffensen

Vi har haft en kæmpestor fornøjelse af at gå til træning hos Betina med vores energibundt af en jagthund og fået gode tips og tricks til at få ham øvet i at gå uden at trække og komme når vi kalder. Kan varmt anbefales!