Hvalpebesøg

Book et hvalpebesøg og kom godt i gang med din nye hvalp. Jeg tilbyder professionel belønningsbaseret hvalpetræning tilpasset den enkelte hvalpeejers ønsker og behov.

 

Endelig kommet hjem med jeres nye hvalp

Der opstår hurtigt en masse spørgsmål, når hverdagen har meldt sig. Et hvalpebesøg anbefales, når hvalpen har forladt opdrætteren og sine søskende og endelig er flyttet ind:

Hvalpebesøg i Charlottenlund

Bedste start på hundelivet med et hvalpebesøg

Få en tryg og rigtig start på din nye hundehvalps liv med et hvalpebesøg. Hvalpetræningen skal helst være en succes for din hvalp. Hvalpen skal lære meget på kort tid. Det er også en stor forandring i hjemmet og for familien. Digmedhund vil gerne hjælpe dig med at få den hvalp, som du ønsker dig. En tidlig indsats giver de bedste resultater, hvor udfordringer håndteres hurtigt eller inden de opstår. Det er rigtig vigtigt at få rettet op i tide og undgå problemer med adfærden i fremtiden.

Belønningbaseret hundetræning, som virker

En hvalp er et nyt familiemedlem. Der kan spørges om alt på et hvalpebesøg. Få hurtigt svar på alle dine spørgsmål. Et hvalpebesøg er et individuelt træningsforløb tilpasset dig og din families behov med en profesionel på sidelinjen. Alle hvalpe er forskellige og udvikler sig hele tiden i takt med deres alder. Jeg har hjulpet rigtig mange hundehvalpe og deres ejere med at starte rigtigt og få skabt god kontakt. Jeg er certificeret som både hundetræner og hundeadfærdsbehandler. Skriv gerne alle de spørgsmål ned, som I har brug for svar på, så tager vi dem sammen under hvalpebesøget. Jeg kan også vise et par træningsøvelser, som skaber tættere kontakt med hvalpene. Min træningsmetode er belønningsbaseret.

FAQ

Der kan spørges om alt. Det afhænger af den enkelte families behov og hvordan hvalpene er landet. Typiske emner i forbindelse med et besøg kan være: Bidehæmning, renlighed, alene hjemme tilvænning, ro, søvn og tryghed, hundesprog og kontakt, sunde vaner til hverdag og hvalpens udstyr.

Det kan også være hvalpens sundhed og pasning af pels, øre og poter, leg og stimulering af nysgerrighed/aktivering, socialisering og miljøtræning, eller tilvænning til alt det nye.

Jeg kommer gerne på hvalpebesøg inden ankomsten eller lige når hvalpen er flyttet ind. Det kan også være, at det passer bedre med et hvalpebesøg senere, når man har haft hunden i noget tid. Når hvalpene stadig er hos opdrætter kan jeg også hjælpe med at vælge den rigtige hvalp og race, eventuelt blandingsrace.

Det afhænger af din hvalp og det konkrete behov. Mit hovedfokus på et hvalpebesøg er at gøre hvalpene og senere hundene harmoniske og få dem til at trives i en familie.

For nogle kan det være en stor omvæltning at få en ny hundehvalp ind i huset. På hvalpebesøget hos opdrætteren kan der hos hvalpekøberne også være opstået spørgsmål. Hvalpene har haft deres forskellige pladser i kuldet. Hvad sker der når hvalpene ikke længere har hinanden og forlader deres kuld ? Hunde og især hvalpe er nysgerrige.

Når hvalpen har forladt opdrætteren og sine søskende og flytter ind i sit nye hjem, starter den med at udforske og får mange nye indtryk og oplevelser. Hvalpene har ikke længere hinanden og man skal tænke på, hvordan man aktiverer hvalpen og gør den glad. Tæven eller hundemoren er der heller ikke længere til at stå for dens socialisering. Nu har man som ejer ansvaret og her bliver hundetræning vigtigt.

Alle hvalpe skal gøres klar til verden på den rigtige måde, med aktiviteter som miljøtræning. En hvalp skal tilvænnes og lære at trives i de situationer og fysiske omgivelser, som bliver en del af hvalpens liv.

Der skal tages hensyn til den enkeltes hvalps race, alder og udvikling. Hunden er af natur nysgerrig. Den skal vænne sig nye steder, ting og lyde. Eller at komme på besøg på et sted med mange mennesker eller på besøg, hvor der er en voksen hund i forvejen.

I forbindelse med et hjemmebesøg kan man få en socialiserings- og en miljøtræningsplan og en miljøtræningstur, hvor hvalpen trænes. En plan, som let kan bruges hvad enten man er på tur i Charlottenlund, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Østerbro eller et helt andet sted. Alt sammen elementer, som skaber en en glad hund.

En glad hundeejer fortæller:

Jeanette Duus fra Hellerup med sin cockapoo

Betinas hundetræning er super god for Betina lytter til vores behov, giver masser af gode råd og lærer os de vigtige ting

Gustav fra København med sin doodle

Betina har givet virkelig gode råd til de udfordringer man har og øvelser som er effektfulde og nemme selv at træne. Desuden har Betina et meget dejligt afslappet forhold til det at have hund.

Nana Rosendahl

Fantastisk hundecoach. Betina er virkelig god til at læse hundens signaler og formidle det videre, min hund er blevet så rolig og dygtig efter 3x adfærdstræning.