Hundetræning

Pauser er vigtige for hundens koncentration i hundetræningen

Hundeadfærdsbehandling og træning

Hundetræning er nødvendigt! Hvis du har udfordringer med din hund, og har brug for råd og vejledning, kan jeg lave hundetræning en-til-en. Du vil få konkrete værktøjer og træningsøvelser, som du vil kunne bruge i samspillet med din hund. Det vil styrke samarbejdet mellem dig og din hund. Jeg kan hjælpe dig med at etablere gode og sunde vaner i det daglige, når din hund er hjemme eller ude.  Jeg kan hjælpe dig med at forstå din hunds adfærd bedre og måske oversætte, hvad den kommunikerer til sin omverden. Jeg kan komme med forslag til, hvad du kan gøre for, at din hund i højere grad vil gøre, som du vil have. Se også mere på Forside

Mange hunde har adfærdsproblemer, fordi de mangler stimulation og ikke får brugt deres sanser i tilstrækkelig grad. De har ofte en lidt for høj puls, mangler ro og bliver lette kørt op.  Dette giver sig nogen gange til udtryk overfor andre hunde eller mennesker. For det meste kan lydighedstræningen og “stressen” erstattes af sjove lege, som stimulerer og får din hund i balance igen. Rolige og hyggelige gåture betyder også meget for din hund. Se mere på Nyheder.

Min hundetræning har fokus på at styrke og opbygge din hund. Alene positiv forstærkning bruges som træningsmetode. Det kan f.eks. være, at din hund skal lære at komme, når du kalder, ikke at trække i sin snor på tur, ikke at gø når der kommer gæster, ikke at tigge ved bordet eller ikke at kradse på døren. Det kan også være at din hund har svært ved at omgås andre hunde eller bestemte hunde eller menneske eller skal lære at være sammen med børn.

Jeg kan hjælpe børn og voksne, som er bange for hunde, til at være føle sig mere trygge i selskab med hunde og vise hvordan man på en venlig måde kan få kontakt til en hund.

Hundekurser/-foredrag

Jeg vil inden for den nærmeste fremtid udvikle praktiske hundetræningskurser med hold, alt efter om din hund er hvalp, ung eller voksen. Det er også planen at holde kurser og foredrag om hunde og hvad der skal til for at gøre dem harmoniske og samarbejdsvillige som familiehunde.

Hundetræning kan være sjovt.

På hundeluftningstur i Skovshoved på den grønne plæne ved havnen, som hedder stejlepladsen. På billedet er der 2 hunde, som løber sammen i græs.

Holger er koncentreret under hundetræningen.

Maxi venter på næste øvelse i hundetræningen.

En til en træning:
Træning en-til- en, pris pr. time 500 kr.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig. Så kan vi tage en snak om hvad jeg kan tilbyde dig.

Du kan med fordel ringe til mig
Ring til Betina Gorrissen på 23655339

Du kan også altid skrive en email: