Hundehvalpe

Hundehvalp på græsplæne.

HUNDETRÆNING AF DIN HUNDEHVALP

Træning af din hundehvalp. En skræddersyet hundeskole hjemme hos dig.

Jeg tilbyder træning af din hundehvalp i forhold til dine konkrete behov. For nogen kan det være en stor omvæltning at få en ny hvalp ind i huset. Det kan det være, uanset om du aldrig har haft hund før eller har noget erfaring at trække på som tidligere hundeejer. Jeg kommer gerne hjem hos dig og din familie og lærer jer og jeres hundehvalp basale færdigheder. På den måde kommer alle til at bruge de samme kommandoer i familien og det undgås, at hundehvalpen bliver forvirret. På en almindelig hvalpeskole er det typisk kun 1 person, som får lov at lære at træne med hundehvalpen. Det kan være du har behov for at træne indkald, blive stående, få hvalpen med dig  eller få den til at slappe af. Eller du har eventuelt brug for at vide mere om mødet med andre hunde og mennesker. I det hele taget brug for at vide hvordan man gør den lille hvalp klar til verden,  socialiserer og miljøtræner den.  Jeg hjælper også gerne din hvalp med at blive vænnet til at være alene hjemme, træning af renlighed og bidehæmning. Jeg giver råd og vejledning til at få en glad og veltilpas hundehvalp, som ønsker at samarbejde med dig. Du kan hurtigt lærenyttige træningstips og få en forståelse for, hvordan en hundehvalp og senere en ældre hund skal læses. For yderligere oplysninger se også Forside

Belønning og positiv forstærkning.

Det er vigtigt som hundejer at lære at belønne på det rigtige tidspunkt og belønne for den ønskede adfærd. Mange adfærdsproblemer hos hunde skyldes forkert belønning af hundehvalpen. Man tror man belønner en bestemt ønsket adfærd, men for hundehvalpen er det i virkeligheden en uønsket adfærd man belønner. Den adfærd man vil have mere af skal man give opmærksomhed, medens den adfærd man ikke ønsker skal ignoreres. I træning af en hundehvalp er det vigtigt at bruge kropssprog og håndsignaler. Hverken en hundehvalp eller en hund taler eller forstår dansk.  Det er også vigtigt at kunne se, hvornår en hundehvalp har fået nok træning. En hundehvalp kan kun koncentere sig i kort tid af gangen. Jeg giver jer også gode råd og vejledning om etablering af sunde vaner i hverdagen, herunder hjælp til leg og stimulering af hvalpen, gåture og udstyr til hvalpen.

Covid 19-forholdsregler

Grundet risiko for smitte med coronavirus foregår hvalpetræningen indtil videre udendørs, gerne i jeres have eller i en park/skov. Jeg sørger for at holde 2 meters afstand til dig og din familie, være udstyret med håndsprit og følge regeringens anbefalinger.

Hvalpetræning
Hvalpeskole pr. påbegyndt time: 500 kr.

Beløbet indbetales ved bestilling af aftale og refunderes ikke ved aflysning.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig. Så kan vi tage en snak om, hvad jeg kan tilbyde dig og din hundehvalp.

Du kan med fordel ringe til mig
Ring til Betina Gorrissen på 23655339

Du kan også altid skrive en email: