Hundehvalpe

Hundehvalp på græsplæne.

HUNDETRÆNING AF DIN HUNDEHVALP

Hundeskole for hvalpe og unghunde.

Hvalpetræning (fra 12 uger til 5 mdr. ved start): Holdstart mandag d. 1. 3. 2021, kl. 16.00 og 4 mandage frem. Sted: Ermelunden i Charlottenlund (nærmere angivelse ved tilmelding oplyses). Pris 1250 kr. for 5 X  hundeskole.

Unghundetræning (fra ca. 5 mdr. til 10 mdr): Holdstart onsdag d. 10.3.2021, kl. 16.00 og 4 onsdage frem. Sted. Ermelunden i Charlottenlund(nærmere angivelse ved tilmelding oplyses). Pris: 1250 kr. for 5 x hundeskole.

Tilmelding sker ved henvendelse til digmedhund@gmail.com og er bindende, når du har sagt ja til pladsen. Din plads er først sikret ved betaling.

Jeg har hundeskolehold for hvalpe og unghunde for højst 6 hunde ad gangen. I denne coronatid er holdene på højest 4 hunde og 4 ejere. På hundeskolen får din hvalp/unghund sin grundtræning på plads og bliver en hund, som kan tages med rundt. Hundehvalpen/unghunden lærer blandt andet kontaktøvelser, at følge sin ejer under forstyrrelse, at komme på plads, at sidde, dække og stå, at komme ved indkald, at gå i snor og træne balance. Den vil lære at kunne holde sig i ro. Almindelige træningsudfordringer vil blive drøftet på holdet og alle spørgsmål er selvfølgelig velkomne. Din hund vil lære at være sammen med flere hunde på en gang og at omgås dem. Hvis hundene passer sammen, vil der også blive lagt legetid ind. Der vil også være fokus på, hvordan man som ejer kan motivere sin hvalp/unghund og belønne den rigtigt. Sværhedsgraden på unghundehold er højer eend end på hvalpehold.

Træning af din hundehvalp hjemme hos dig (skræddersyet hundeskole).

Jeg tilbyder træning af din hundehvalp i forhold til jeres konkrete behov. For nogle kan det være en stor omvæltning at få en ny hvalp ind i huset. Det kan det være, uanset om man aldrig har haft hund før eller har noget erfaring at trække på som tidligere hundeejer. Jeg kommer gerne hjem hos dig og din familie og lærer jer og jeres hundehvalp basale færdigheder. På den måde kommer alle til at bruge de samme kommandoer i familien og det undgås, at hundehvalpen bliver forvirret. På en almindelig hvalpeskole er det typisk kun 1 person, som får lov at lære at træne med hundehvalpen. Det kan være du har behov for at træne indkald, blive stående, få hvalpen med dig  eller få den til at slappe af. Eller du har eventuelt brug for at vide mere om mødet med andre hunde og mennesker. I det hele taget brug for at vide hvordan man gør den lille hvalp klar til verden,  socialiserer og miljøtræner den.  Jeg hjælper også gerne din hvalp med at blive vænnet til at være alene hjemme, træning af renlighed og bidehæmning. Jeg giver råd og vejledning til at få en glad og veltilpas hundehvalp, som ønsker at samarbejde med dig. Du kan hurtigt lære nyttige træningstips og få en forståelse for, hvordan en hundehvalp og senere en ældre hund skal læses. For yderligere oplysninger se også Forside

Belønning og positiv forstærkning.

Det er vigtigt som hundejer at lære at belønne på det rigtige tidspunkt og belønne for den ønskede adfærd. Mange adfærdsproblemer hos hunde skyldes forkert belønning af hundehvalpen. Man tror man belønner en bestemt ønsket adfærd, men for hundehvalpen er det i virkeligheden en uønsket adfærd man belønner. Den adfærd man vil have mere af skal man give opmærksomhed, medens den adfærd man ikke ønsker skal ignoreres. I træning af en hundehvalp er det vigtigt at bruge kropssprog og håndsignaler. Hverken en hundehvalp eller en hund taler eller forstår dansk.  Det er også vigtigt at kunne se, hvornår en hundehvalp har fået nok træning. En hundehvalp kan kun koncentere sig i kort tid af gangen. Jeg giver jer også gode råd og vejledning om etablering af sunde vaner i hverdagen, herunder hjælp til leg og stimulering af hvalpen, gåture og udstyr til hvalpen.

Covid 19-forholdsregler

Grundet risiko for smitte med coronavirus foregår hvalpetræningen indtil videre udendørs, gerne i jeres have eller i en park/skov. Jeg sørger for at holde 2 meters afstand til dig og din familie, være udstyret med håndsprit og følge regeringens anbefalinger.

Hvalpetræning og unghundetræning

Hundeskole for hhv hvalpe og unghunde udendørs: 1250 kr. for 5 x hundeskole på aftalte datoer

Skræddersyet hundeskole pr. påbegyndt time hjemme: 500 kr.

Beløbet indbetales ved bestilling af aftale og refunderes ikke ved aflysning.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig. Så kan vi tage en snak om, hvad jeg kan tilbyde dig og din hundehvalp.

Du kan med fordel ringe til mig
Ring til Betina Gorrissen på 23655339

Du kan også altid skrive en email: