Hundepension

Holger i hundepension og på hundeluftningstur sammen med Maxi.

HUNDEPENSION

Hundepension tilbydes hos min egen familie. Jeg tilbyder pasning af din hund i ferier eller weekender. Der er ikke tale om et almindeligt hundepensionat. Hundepasningen foregår hjemme hos mig selv. Din hund vil få masser af omsorg og ture i det fri. Den vil mærke, at den er hos en kærlig familie. Jeg vil gøre mit til, at den føler sig hjemme hos os. Jeg bor i et dejligt hus med have og har ingen trapper. Det er en god ide at medbringe din hunds seng, foder og ynglingslegetøj. Den vil blive passet sammen med min egen hund “Maxi”, som er en bomuldshund.  Jeg kan højest have 2 hunde i pasning udover min egen hund. Egne hundekunder har fortrinsret. Jeg skal have mødt din hund, inden den kommer i hundepension hos mig. Du vil derfor skulle kigge forbi med din hund, inden jeg får den i hundepension. Du vil skulle aflevere og hente din hund mellem kl. 8.00-9.30 og mellem kl. 16.00-17.00. Se mere under Forside

Hundepension:
Pasning pr. påbegyndt døgn: 500 kr. hverdag/750 kr. søn- og helligdag (inkl. d. 24.12 og 31.12)

Ærindekørsel/dyrelægebesøg: 500 kr.

Ved bestilling betales 500 kr. i depositum, som ikke tilbagebetales ved aflysning eller ændringer.   Ved aflysning af pension senere end 1 uge før, skal hele det samlede beløb betales.

Afhentning og aflevering ml. kl. 8.00-9.30 og ml. kl. 16.00-17.00. Forsinkelsesgebyr: 350 kr.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig. Så kan vi tage en snak om, hvad jeg kan tilbyde dig og din hund.

Du kan med fordel ringe til mig
Ring til Betina Gorrissen på 23655339

Du kan også altid skrive en email: