Hundehvalpe

Hundehvalp på hundeluftertur på græsplæne.

HUNDETRÆNING AF DIN HUNDEHVALP

Hundeluftning og træning af din hundehvalp

Jeg tilbyder hundeluftning og træning af din hundehvalp. For nogen kan det være en stor omvæltning at få en helt ny hvalp ind i huset, særligt når en hundehvalp kun kan være alene kort tid af gangen. Jeg tilbyder at træne, passe og gå tur med din hundehvalp, når du ikke selv har tid eller mulighed for dette.  På turen vil den blive trænet i at gå i snor og komme, når der kaldes (indkald). Din hundehvalp vil få nye oplevelser og tid og ro til at udforske nye steder og omgivelser. Gå på forskellige underlag og over og under ting og måske på noget som bevæger sig. Dette for at styrke din hundehvalp, både mentalt og fysisk. Den vil få lov til at møde en masse andre hunde. Fokus vil være på at opbygge din hundehvalps selvtillid og bevare dens naturlige nysgerrighed. Efter endt hundeluftning og træning vil din hundehvalp komme glad og træt hjem. Når din hundehvalp er ca. 8 måneder, vil den være klar til at komme med på fælles hundeluftningsture sammen med andre hunde. Læs mere under hundeluftning.

Skræddersyet hundeskole for din hvalp

Sprang I hvalpeskolen over! Hvis du har fået hundehvalp, kommer jeg gerne hjem hos dig og din familie og lærer jer og jeres hundehvalp basale færdigheder. En skræddersyet hundeskole for netop din hvalp og familie. Det kan være at træne indkald, vente, få hvalpen med sig og få den til at slappe af. Hvordan møder man andre hunde og mennesker? Hvordan gør man den lille hvalp klar til verden? Hvordan får man en hundehvalp glad og veltilpas? Det kan hurtigt læres med nyttige træningstips og en forståelse for, hvordan en hundehvalp og hund skal læses.  Selvfølgelig kræves en stor portion tålmodighed, da en hundehvalp kun kan koncentere sig i korte tidsmæssige sekvenser.

Det er vigtigt som hundejer at lære at belønne på det rigtige tidspunkt og belønne for den ønskede adfærd. Mange adfærdsproblemer hos hunde skyldes forkert belønning af hundehvalpen og hunden. Jeg giver jer også gode råd og vejledning om etablering af sunde vaner i hverdagen, herunder hjælpe med stimulering af hvalpen, gåture og udstyr til hvalpen. Dette for at styrke samarbejdet mellem dig og din hvalp . Hvis I er en familie med børn kan det være nyttigt eksempelvis at få hjælp til at alle gør det samme. Jeg hjælper også gerne din hvalp med at blive vænnet til at være alene hjemme, træning af renlighed og bidehæmning.

Hvalpeluftning og -træning
Hvalpeluftning: 400 kr. pr. tur eller aftalt pris ved abonnement.
Hjemmebesøg pr. påbegyndt time: 500 kr.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig. Så kan vi tage en snak om, hvad jeg kan tilbyde dig og din hundehvalp.

Du kan med fordel ringe til mig
Ring til Betina Gorrissen på 23655339

Du kan også altid skrive en email: