Hundelufter i København

Hundeluftning

Professionel hundeluftning- og træning i Charlottenlund og området nord for København

Professionel hundelufter i København med hundepasning

Få en glad og træt hund hjem. Din hund får masser af motion og leg sammen med højest 4 andre hundevenner. Jeg er uddannet hundetræner- og hundeadfærdsbehandler og har en masse praktisk erfaring og viden om hunde. Der er opmærksomhed og kærlighed til alle hundene på gåturen.

Et godt hundeliv med masser af socialisering og stimulation.

Jeg elsker at observere en flok hunde sammen på luftetur i skoven og se hvordan de agerer sammen med deres legekammerater og har glæde af hinanden. Som hundelufter er det sjovt at lægge mærke til, hvordan alle hundene bruger deres sanser. Det er særligt i selve lugtesansen at nøglen til hundens glæde og nysgerrighed ligger.

Om hundeluftning

Selve gåturen uden transport varer typisk ca. 60 minutter. Det svarer til de fleste hundes daglige motionsbehov.

Hundene bliver hentet og bragt til døren hjemme, får tørret eventuelle våde hundepoter, får frisk vand og en godbid som farvel.

Hundeluftningen foregår altid et sikkert sted og gerne steder, hvor terrænet eller underlaget skifter. Det kan være på stranden, i skoven, i en park eller et helt fjerde sted i lokalområdet omkring Nordsjælland og København, i eksempelvis Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Lyngby eller Virum.

Råd og vink fra hundelufter på baggrund af erfaringer og observationer på turene om din hund.

Om din hund

Din hund skal være socialiseret, så den kan komme med på gåtur i en flok. Den skal have lært almindelige basale færdigheder, som indkald. Din hund skal kunne gå løs på turen.

Hvis din hund ikke er socialiseret, hjælper jeg dig gerne med dette; i starten ved en-til-en hundetræning. Læs mere under hundetræning charlottenlund.

En hundehvalp egner sig ikke til at komme med på fællesture i skovbørnehaven, før den er ca. 6-8 måneder. I mellemtiden tilbyder jeg at gøre den klar til at komme med på fælles hundeluftningsture. Læs mere under hvalpebesøg eller holdtræning charlottenlund.

FAQ

I øjeblikket henter Digmedhund din hund indenfor en afstand af ca 5 km fra Charlottenlund, som ligger i området nord for København. Bagsværd, Holte, Vanløse, Rungsted og Frederiksberg er derfor ikke mulige, medens Klampenborg eksempelvis er.

Min anbefaling er at booke nogle enetimer med hundetræning, så din hund får sin grundtræning på plads og kan tages med på luftetur sammen med andre hunde.

I vil komme langt med 2-3 enetimer i hundetræning, hvis I også sørger for at øve jer mellem træningerne og bliver ved med at vedligeholde de øvelser, som i har lært. Man skal træne med sin hund hele livet.

I hundeskove må hunde løbe frit og møde nye venner.

I København og omegn er der rigtig mange hundeskove. Det skal ske med respekt for de andre, som færdes og er på gåtur i skoven og de vilde dyr, som bor i skoven. En hund på gåtur skal kunne komme, når man kalder på den, have tæt kontakt til sin fører og ikke genere andre på turen. Andre steder end hundeskove skal gåturen foregå i snor.

Alle hunde er forskellige. Det er en god ide at give en hund ca. 2 daglige lufteture og herudover selvfølgelig give hunden adgang til at besørge udenfor efter behov.

Den skal have mulighed for at snuse og hygge sig på gåturen og “læse dagens avis”.

Længden af turene og hundens behov for fysisk og mental aktivering beror på navnlig hundens alder og race. En hvalp skal ikke motioneres for meget. Hvis man ikke har tid kan en hundelufter hjælpe med turene.

Så er professionel hundeluftning nok ikke nødvendigt. Som hundelufter i København er mine kunder hundeejere, som ikke selv har tid eller mulighed for at lufte deres hund hver dag.

De er interesseret i at give deres hund det bedste ved at tilbyde den samvær og sjov leg med andre hunde i en flok.

Prisen er baseret på at der er tale om rigtig professionel hundeluftning af en pålidelig hundelufter, som har erfaring med hunde og en hundefaglig baggrund eller uddannelse.

At være hundelufter er ikke en beskyttet titel og alle kan kalde sig hundelufter, uanset om man har hundeforstand eller ej. Professionel hundeluftning er ikke blot en gåtur.

En glad hundeejer fortæller:

Bike Gubi

Tak for dine dejlige ture med Bobby, han løber dig dejligt i møde, glæder sig til turen, og kommer træt hjem efter en skøn tur i Bernstorffsparken/Gelsskov el. en tur på stranden, og tak for alle dine gode råd.