Kundeanmeldelser

Vi samler på glade hundeejere

Det siger mine kunder

Lykke Larsen fra Hellerup med en australian  labradoodle siger om hundetræningen på Digmedhunds hundeskole

Tak for den super gode træning og gode råd. Du er virkelig god til at tilpasse træningen til alle og være opmærksom på individuelle behov og kunnen

Vivian fra Klampenborg med labradoren Fie udtaler sig om adfærds træningen

Har du fået ny hund, eller en hund, der trænger til lydighedstræning, kan du trygt henvende til til Betina fra Digmedhund. Hun giver dig de bedste redskaber at arbejde med på en professionel og varm måde

Maria fra Gentofte

Jeg har gået til både hvalpe- og unghundetræning hos Betina. Det er dejligt med små hold, så der er tid til øvelserne, som er gode og brugbare, og træningen er altid med positiv belønning. Der er desuden altid tid til spørgsmål og gode råd. Betina er opmærksom og god til at læse hundene, og det er tydeligt, at hun brænder for det.

Mads Christensen fra Østerbro med hyrdehunden Mille siger om Digmedhunds holdtræning

Vi har haft en super god oplevelse med Digmedhund! Betina er en dygtig hundetræner, så selvom det er holdtræning, bliver træningen tilpasset hundenes forskellige niveau, så alle bliver udfordret. Der er en god fordeling mellem træning, teori og spørgsmål/svar, og det har alt i alt været super godt at gå til holdtræning hos Betina - det er også derfor, vi (indtil videre) har været tilmeldt 2 x holdtræning. Mille har været vild med det, og det har jeg også!

Susanne Johnsson fra Hellerup

Jeg kan på det varmeste anbefale Bettina som din nye hundetræner - Hun er kompetent, empatisk og fantastisk til hunde. Jeg lærer noget nyt hver gang jeg er på Bettinas hundetræninger, og min hund Alfred som er en Bichon Havaneser på 1 år og jeg glæder os til ugens højdepunkt; hundetræning.

Mia fra Lyngby med sin golden retriever, Klara

Betina tilbyder en fantastisk god, gennemtænkt og veltilrettelagt holdtræning, hvor hun også skaber plads til individuelle råd til dig og din hund om både træning og adfærd. Betinas store passion for hunde brænder tydeligt igennem og hendes tilgang til både hundene og deres ejere er meget vidende, praktisk og respektfuld. Min hund Klara er vild med Betinas undervisning og jeg mærker, hvordan mit og Klaras bånd bliver tættere og tættere gennem træningen. Jeg vil varmt anbefale Betinas undervisning til alle, som gerne vil gå til hundetræning.

Helle fra Hellerup, med hendes Cavalier King Charles Spaniel på knap 16 mdr.

Jeg har gået og går fortsat til hvalpe- og unghundetræning hos Betina, ved Digmedhund, hvilket er rigtig godt. Der hvor denne træning skiller sig ud er, at Betina er rigtig god til at se interaktionen mellem mig og min hund. Hvor er det jeg skal være mere tydelig i mine anvisninger og hvordan understøtter jeg min hunds behov bedst. 

Hun ser samspillet mellem min og de andre hunde og fortæller, hvad de forskellige tegn hunden giver betyder, hvornår jeg skal gribe ind og hvornår jeg kan lade hundene klare det selv. Samtidig følger Betina op fra træning til træning med, hvordan det er gået med træningen hjemme og om der har været nogen udfordringer. 

Når vi går der over tid, er Betina rigtig god til, at fortælle om de fremskridt min hund og jeg har gjort, hvilket giver en rigtig god tryghed om, at vi er på rette vej. Jeg tænker, at de første 2 år af min hunds liv, er der hvor jeg lægger fundamentet til et langt og godt hundeliv og jeg føler mig i de bedste hænder hos Betina og Digmedhund.

Jeanette Duus fra Hellerup med sin cockapoo

Betinas hundetræning er super god for Betina lytter til vores behov, giver masser af gode råd og lærer os de vigtige ting

Gustav fra København med sin doodle

Betina har givet virkelig gode råd til de udfordringer man har og øvelser som er effektfulde og nemme selv at træne. Desuden har Betina et meget dejligt afslappet forhold til det at have hund.

Anne Steffensen

Vi har haft en kæmpestor fornøjelse af at gå til træning hos Betina med vores energibundt af en jagthund og fået gode tips og tricks til at få ham øvet i at gå uden at trække og komme når vi kalder. Kan varmt anbefales!

Helle

Fantastisk hundetræner i Gentofte. Tusind tak for dine konstruktive forslag og spændende artikler, som jeg straks har taget i brug og vil følge punkt for punkt. Samtlige bolde er nu lagt væk sammen med hendes flexline. Jeg glæder mig til at besøge Ermelunden i morgen og ser frem til at Maggie igen bliver en glad og rolig hund  Jeg vil straks lægge denne tilbagemelding på trustpilot, for det har helt sikkert været alle pengene værd.

Nana Rosendahl

Fantastisk hundecoach. Betina er virkelig god til at læse hundens signaler og formidle det videre, min hund er blevet så rolig og dygtig efter 3x adfærdstræning.

Bike Gubi

Tak for dine dejlige ture med Bobby, han løber dig dejligt i møde, glæder sig til turen, og kommer træt hjem efter en skøn tur i Bernstorffsparken/Gelsskov el. en tur på stranden, og tak for alle dine gode råd.